Barcode Generator
Barcode Generator

Product Products
Home » Sitemap » Albanian » Card Maker Software

Card Maker Software

 Kartë dhe Software Label Projektimi

Card en Label Maker Software

 • Design software dhe krijimi i kartave të biznesit të cilësisë dhe tags.
 • Krijimi tags duke përdorur mjete të imazhit, duke përfshirë dizajnimin linjë, elips, laps, drejtkëndësh, tekst, barkode, foto, ARC, trekëndësh dhe objekteve Star.
 • Të hartuar dhe për të krijuar etiketa në etiketat ovale, drejtkëndëshe apo harmonishëm drejtkëndëshe.
 • Aftësia për të krijuar dhe të shtypura etiketat barcode në ngjyra.
 • Prodhojnë kopje të shumta të etiketat barcode dhe vlerat? E teksteve të ndryshme.
 • Vendosur një fjalëkalim për dizajn etiketë etiketë dhe për të ndërtuar procesin për të parandaluar qasje të paautorizuar.
 Cards Birthday Projektimi Software

Kaarten van de Verjaardag Maker Software

 • Prodhuesi më i madh i kartave të softuerit me porosi të projektimit ditëlindjen në rrugë
 • Kartat ditëlindjen për fëmijët, dizajn, kartë, kartat, ditëlindjen, vjetorin, miqtë, gruaja, burri, kartat ditëlindjen, kartat ditëlindjen dhe lloje të tjera
 • Dizajn dhe ditëlindjen kartat duke përdorur mjete të imazhit, duke përfshirë dizajnimin linjë, elips, laps, drejtkëndësh, Tekst, Foto, Arc, Triangle dhe objekte Star.
 • Gëzuar Card Ditëlindja e projektimit në një drejtkëndësh, drejtkëndësh rrumbullakosura, apo formë ovale.
 • Match settings ngjyra dhe imazhin për procesin e projektimit kartë.
 • Të dhënat Seria Set funksion lejon për kopje të shumta të kartave ditëlindjen.
 • Shtypura kartat ditëlindjen me cilësimet e shkruar paraprakisht.
 Greeting Card Maker Software

Kaart van de Groet Maker Software

 • Përshëndetje kartë krijues software është e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur.
 • Dobishme për design software për Krishtlindje, Pashkë, Dita e Atit, Ditën e Nënës, Viti i Ri, Dita e Shën Valentinit karta urimi dhe lloje të tjera.
 • Software ofron mundësinë për të krijuar kartë përshëndetje duke përdorur magjistar ose me format bosh.
 • Krijo kartat përshëndetje në një shumëllojshmëri të formave, duke përfshirë drejtkëndësh, elips dhe formave të tjera të ngjashme.
 • Është e lehtë për të hartuar një mënyrë e thjeshtë për të shkruar kartolina urimi.
 Business Card Maker Software

Business Card Maker Software

 • Software përdorur për të hartuar kartat e biznesit elegante nga shtëpia apo tavolinë.
 • Ofron një metodë me kosto efektive të projektimit kartat e biznesit dhe vizionin e ngjyrave.
 • Një kartëvizitë image dizajnimin e mjeteve duke përfshirë, tekst linjës laps, drejtkëndësh, elips,, imazhe, barkode, ARC, trekëndësh dhe objekteve Star.
 • Hartimi i një kartë me fotot drejt funksionit.
 • Krijues Biznes kartë software është e dobishme për të gjitha llojet e nevojave profesionale të projektimit kartë.
 Dizajni ID Card Software

ID Card Maker Software

 • Me cilësi të lartë dhe të lehtë për t'u përdorur software për dizajn kartë identiteti.
 • Software ofron objektit për të hartuar dhe për të ndërtuar identifikimin e të punësuarit (distinktiv punonjës ID) ID Cards,, studentët, fakultet ID kartë, kartë identiteti, vizitorëve dhe llojet e tjera të ngjashme të kartave të identitetit.
 • Dizajn ID kartë në një drejtkëndësh, elips, raundi drejtkëndësh.
 • Kalon me mjetet e projektimit të imazhit, duke përfshirë para-line, elips, laps, drejtkëndësh, tekst, foto, hark, barcode, trekëndësh dhe objekteve yll.
 • Pronës është projektuar për kartë shtypjen ID në mënyrë të lehtë.
 • Opsion te ruajtur identifikuesin e projektuar për përdorim në të ardhmen ose modifikimin.